INSPECTO: Propracovaný software nejen pro plánování revizí

INSPECTO: Propracovaný software nejen pro plánování revizí

Prodej revizní aplikace INSPECTO byl zahájen před rokem, ovšem za dobu své existence se dočkala mnoha vylepšení. Účelem speciálního programu je usnadnit revizním technikům administrativní činnost vztahující se k revizím jako takovým. Přímo na místě můžete snadno a rychle vyhotovit revizní zprávu.

INSPECTO je jak v mobilní verzi, tak i desktopové, takže přistupovat do aplikace můžete v podstatě z mobilního zařízení i počítače či notebooku.

Práce revizních techniků je efektivnější

S revizní aplikací INSPECTO výrazně zefektivníte svou práci, neboť zvládnete uspokojit za stejnou pracovní dobu více klientů. Celou zprávu vypracujete na místě, vytisknete ji, případně odešlete klientovi elektronicky s elektronickým podpisem. Protože se data ukládají na cloudové úložiště, dostanete se k rozpracovaným i hotovým zprávám kdykoliv a odkudkoliv, postačí vám jen smartphone či počítač s připojením k internetu.

V neposlední řadě nabízí přehledný dashboard, umožňuje využití citací z ČSN norem při vyplňování revize a podobně.

Ukázka provádění pravidelné revize systému ochrany před bleskem dle normy ČSN EN 62 305–3 pomocí aplikace INSPECTO na mobilním zařízení

Co všechno INSPECTO nabízí?

Software obsahuje modul pro revize vyhrazených elektrických technických zařízení, jenž se skládá z několika oddílů, a to Elektrické stroje, Zařízení pro obloukové svařování, Elektrické spotřebiče, Systém ochrany před bleskem a Elektroinstalace. V každém oddílu jsou připraveny šablony pro revizní činnost dle konkrétních norem.

Tvůrci softwaru INSPECTO neustále vymýšlí nové funkce. Třeba nyní jako novinku nabízí možnost zvolit vedle časového předplatného kreditní režim. Jestliže tedy provádíte menší množství revizí měsíčně, nebo se jedná pouze o nárazovou práci, nemusíte platit celoroční poplatek. Zaplatíte jen za každou uzavřenou revizi.

INSPECTO je aplikace, která se stane vaší pravou rukou.

Článek INSPECTO: Propracovaný software nejen pro plánování revizí byl publikován 11. listopadu 2019 v 20.30 v rubrice Programy. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...