Software pro správu technologií vám ušetří práci

Software pro správu technologií vám ušetří práci

Máte ve firmě spoustu technologií, které vyžadují patřičné kontroly a pravidelné revize? Evidence těchto zařízení může být docela problematická. Pokud na to nemáte nějaký systém, snadno na kontroly zapomenete. Právě proto přišla firma INSPECTO se softwarem pro správu technologií.

Tým INSPECTO se snaží zaplnit díry na českém trhu. Nejdříve přišel s aplikací pro revizní techniky, nyní boduje s aplikací INSPECTO EVIDENCE, který pomáhá řídit údržbu a správu technologií. Podobný software sice existuje, ale za statisícové platby, takže se vyplatí spíš velkým firmám. INSPECTO EVIDENCE je ekonomicky mnohem zajímavější a také rychlejší na zprovoznění. Navíc umí generovat působivé reporty a analýzy.

Všechno za vás ohlídá aplikace

INSPECTO EVIDENCE za vás udržuje přehled o vašich technologiích v kontextu s umístěním. Hlídá dodržování legislativy, má zabudované výtažky z legislativních norem, takže dokáže sama plánovat nutnou údržbu, servis atd. Budete-li chtít, je samozřejmě možné přidávat i vlastní servisní úkony nad rámec legislativních požadavků.

Zadávejte požadavky online

Základní klientský „HelpDesk“ modul INSPECTO EVIDENCE je součástí každé instalace, zdroj: inspecto.onlineZákladní klientský „HelpDesk“ modul INSPECTO EVIDENCE je součástí každé instalace, zdroj: inspecto.online

Součástí instalace INSPECTO EVIDENCE je základní klientský „HelpDesk“ modul, který umožňuje obsluhu požadavků pomocí online aplikace pro běžné počítače. Požadavky tak budete moct zadávat, schvalovat a sledovat jak pomocí aplikace v počítači, tak i v mobilním zařízení (Android/iOS). Díky tomu nebudete muset neustále chodit do kanceláře k počítači. Instalací aplikace navíc umožníte vybraným zaměstnancům ihned nahlásit zjištěný problém, čímž urychlíte jeho odstranění.

Mobilní aplikace INSPECTO Control pro řízení klientské údržby, zdroj: inspecto.onlineMobilní aplikace INSPECTO Control pro řízení klientské údržby, zdroj: inspecto.online

Za zmínku stojí i několik užitečných aplikací. INSPECTO Control slouží pro přiřazování požadavků jednotlivým pracovníkům, Sprint řeší kontrolu, zda zařízení prošlo revizí, NFC for Cleaning dokáže pomocí NFC štítků označit místnosti pro úklid. NFC for Security zase sleduje, zda šel hlídač na obchůzku a kolik času na ní strávil. S nástroji INSPECTO tedy budete mít dokonalý přehled nejen o technologiích, ale i zaměstnancích.

Aplikace NFC for cleaning, zdroj: inspecto.onlineAplikace NFC for cleaning, zdroj: inspecto.online

Aplikaci snadno propojíte

INSPECTO EVIDENCE se dá propojit s revizní aplikací INSPECTO REVIZE a také se stávajícími systémy, které používáte. Software pro správu technologií má totiž komplexní API (rozhraní určené pro výměnu informací). Za vývojem softwaru totiž nestojí jen programátoři, ale i lidé z praxe. Díky tomu dokáže velmi dobře pokrýt potřeby cílové skupiny.

Článek Software pro správu technologií vám ušetří práci byl publikován 3. února 2020 v 17.30 v rubrice Programy. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...