Repasované náplně do tiskárny jsou bezpečné a výhodné řešení

Sponzorované odkazy

Repasované náplně do tiskárny jsou bezpečné a výhodné řešení

Věděli jste, že Česko patří k těm nejzodpovědnějším zemím v třídění odpadu? A také další ekologická řešení u nás získávají na popularitě. Patří k nim i renovované tonery, které kromě přírody uleví i vaší kapse.

TiskárnaTiskárna

A je to tady, došla náplň v tiskárně…

Domácí tisk je drahý, to ví všichni, kdo nemohou využívat tiskárny v kanceláři. Nyní, v období masové práce na home office, tuto zkušenosti získali i ti, kdo o tom doposud neměli tušení. Není výjimkou, že se rozhodujeme, zda delší dokument opravdu potřebujeme vytisknout, a jestli by nám náhodou nestačil černobíle. Naštěstí jsou již v dnešní době k dispozici hned dvě řešení, jak na nákupu barvy do tiskárny ušetřit.

Alternativní, nebo repasované?

Nechcete-li investovat do originální náplně od výrobce vaší tiskárny, vždy je možnost koupit tonery kompatibilní od alternativní, levnější značky. Zde je možné narazit na kvalitní výrobek za polovinu ceny originálního, ale také se pořádně spálit. Další, zajímavější možností je ranovace toneru, kdy je vaše originální kazeta odborníkem doplněna, abyste ji mohli dále používat. Nejedná se přitom o pouhé dosypání toneru; ve firmě kazetu rozloží, ošetří, vymění případné vadné součástky, vše opět sestaví a otestují. Vy tak budete mít jistotu, že toner bude fungovat jako dřív a neznečistí vám tiskárnu – a do přírody nebude zbytečně zahozen obalový materiál.

Repasovaných catridgí se nemusíte bát

Pokud jsou tedy repasované tonery a cartridge tak výhodné, jak to, že je nevyužívá každý? Řada lidí má pochopitelně obavy o kvalitu tisku, případně se chce vyhnout jiným problémům, které by u opakovaně plněných tonerů mohly nastat, například jejich protékání. Přirozeně nelze zaručit, že k podobnému incidentu nikdy nedojde, jestliže ale vsadíte na spolehlivou firmu, stane se to opravdu málokdy a rozdíl v kvalitě tisku vůbec nepoznáte. Navíc taková společnost zaručí kladné vyřízení reklamace. Jedničkou v České republice je TONERA spol. s r.o., která funguje již od roku 1992 a renovace tonerů patří k jejich hlavním specializacím.

Článek Repasované náplně do tiskárny jsou bezpečné a výhodné řešení byl publikován 31. března 2021 v 00.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...