Podnikáte? Nenechte si ujít umělou inteligenci

Podnikáte? Nenechte si ujít umělou inteligenci

V posledních měsících stále častěji čteme i slyšíme o nejrůznějších generátorech textu i obrázků. Tento fenomén odstartoval novou éru marketingu, která se řídí podle počítačových aplikací. Jakým způsobem je můžete ve svém podnikání využít i vy?

Zaujměte zákazníky

V chaotickém prostředí internetu si během chvíle vyhledáte tisíce a tisíce e-shopů, prezentací firem i všemožných nabídek služeb. Nechcete-li, aby se vaše webovky utopily v moři dalších možností, musíte být originální a zaujmout na první pohled. To není vůbec jednoduché a rozhodně se nejedná o práci pro laiky. Nebo ano?

Umíte napsat zajímavý text, který dovede zákazníky k cíli? Máte možnost vyfotografovat ostré a lákavé fotografie produktů? Pokud ne, určitě nemusíte složitě hledat profesionály a čekat na jejich odezvu. Bohatě vám totiž postačí umělá inteligence. Co vše dokáže a proč byste ji měli používat?

Mnoho funkcí

Zaměříme se například na populární program jménem Deeply. Ten zvládá generování nejrůznějších forem textu. S jeho pomocí zvládnete během několika málo minut vytvořit e-mail, příspěvek na Facebook, popis produktů, marketingové texty na internetové stránky vaší firmy a tak dále. Stačí jen vypsat konkrétní požadavky do jednoduché tabulky a máte vyhráno. To samé platí pro obrázky, takže získáte dvě služby v jednom.

Díky dané vychytávce nemusíte ztrácet spoustu času hledáním profesionálů a čekáním na jejich výsledky. Ušetříte si i složitou komunikaci a samozřejmě své finance. Nejdříve navštivte stránky pod výše vloženým odkazem, protože ihned po jejich rozkliknutí se před vámi objeví kompletní výčet možností. Celý proces si můžete vyzkoušet zcela zdarma. Poté se sami rozhodnete, jestli chcete posunout své podnikání o pořádný kus dále a zaujmout co nejvíce zákazníků.

Článek Podnikáte? Nenechte si ujít umělou inteligenci byl publikován 8. května 2023 v 00.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...