Spuštěn projekt Spolupracenadalku.cz

Tagy:  spolupracenadalku.cz, porady, školení, telefonování, video, technologie

Společnost CNC Praha spustila velice zajímavý projekt Spolupracenadal­ku.cz. Bude sloužit pro uskutečňování pracovních schůzek, prostřednictvím počítače, respektive internetu. Můžete si celou věc představit jako videorozhovor prostřednictvím programu Skype, Spolupracenadal­ku.cz je však určena především pro firemní „setkání“ a porady.

I když nejde o první podobnou službu u nás, něco se CNC nedá upřít. Je to velice vysoká kvalita přenášeného videa, je zde totiž možnost využívat až 1080p kvality, což znamená rozlišení 1920×1080. Ceny využití služby začínají od 1000 Kč za měsíc, Spolupracenadal­ku.cz umí propojit uživatele s rozdílnými operačními systémy i s úplně jinými počítači. Všechny události se dají nahrávat, to je přínos hlavně při provádění různých školení, aby se dal záznam použít vícekrát.

Každý kdo zaplatí poplatek má pro sebe k dispozici „místnost“. Spojování probíhá v případě videohovorů pomocí IP telefonie, pokud chce dotyčný pouze slyšet ostatní a nepotřebuje je vidět, stačí využít obyčejný telefón.

Zdroj: Tisková zpráva

Novinka Spuštěn projekt Spolupracenadalku.cz byla publikován 2. dubna 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...