Nova spustila vyhledávač a online strategickou hru

Tagy:  nova.cz, televize nova, nova, vyhledávače, online hry, hry, strategie, dobyvatel.cz, vybereme.cz, zboží, firmy

Televize Nova je známá svým velice pozitivním přístupem k webovým technologiím a k internetové prezentaci vůbec. Největším počinem doposud pro Novu bylo spuštění webového serveru Televizních novin, který najdete na adrese Tn.cz.

Nova bohužel se serverem TN.cz šlápla možná trošičku vedle, protože odhadované počty návštěvníků nebyly dosaženy a server je tak spíše méně navštěvovaný. V poslední době se ale situace trochu zlepšuje.

Každopádně chce Nova upoutat s dalším projektem, tentokrát online hrou Dobyvatel.cz. Tato hra je v podstatě podobná některým budovatelským onlinovkám, princip je založen na vědomostním kvízu a strategii.

Dobyvatel.cz vychází z populárnějšího díla Conquistador, které hraje několik desítek tisíc hráčů. Kromě nové hry spustila Nova ještě jeden projekt, Vybereme.cz, který je konkurencí zavedené szboží. Vybereme.cz je online vyhledávač firem a produktů.

Zdroj: TV.nova.cz

Novinka Nova spustila vyhledávač a online strategickou hru byla publikován 9. dubna 2010 v 20.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...