Microsoft představá mobil pro mladé

Tagy:  microsoft, mobilní telefon, mobil, facebook, email, zákaznící, obchod, mobilní zařízení

Microsoft bude následovat kroky Applu a zkusí dovyvinout a hlavně představit svoje první mobilní telefony. Celá věc je označena jako „Project pink“, netřeba se však obávat, telefny nebudou v růžové barvě (tedy některé možné ano – na přání).

Cílovou skupinou zákazníků jsou mladí lidé, přibližně do 20 let. Microsoft totiž přesně ví, jak na věc. Jde o to skloubit vzhled a hlavně funkčnost. Proto není třeba vymýšlet nějaké složité technologické věci, propojení s obchody, GPS navigace a podobné, ale podle vedení Microsoftu bude telefon obsahovat hlavně „užitné věci“, které jsou tak potřebné pro tuto generaci.

Můžeme tak mluvit třeba o správě více IM účtů, o velice dobré podpoře sociální sítě Facebook, o emailové komunikaci nemluvě. Telefon by měl podporovat základní práci s hudbou, tedy hlavně přehrávání a klade se na něj ještě jeden nárok – design musí být, ne příliš výstřední, ale ne obyčejný, který by se ztratil. Nějaké podoby již jsou na webu Microsoftu.

Zdroj: Cachevalleyda­ily.com

Novinka Microsoft představá mobil pro mladé byla publikován 12. dubna 2010 v 23.45. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...