Apple představil iPhone OS 4.0

Tagy:  apple, ipad, varianty, multi-touch, novinka, prodej, obchod, objednávky, multitasking, ipod

Apple se pomalu začíná poodkrývat tajmeství nové verze operačního systému iPhone OS 4.0. iPhone OS se používá na přístrojích iPhone a iPod. I když zatím byla představena jen betaverze, podle zdrojů z firmy Apple přináší téměř 1 500 nových rozhraní IP a stovku nových funkcí.

Mezi ty nejdůležitější nové patří především podpora multitaskingu, což je otevření více než jedné aplikace třetí strany. V případě, že často používáte email určitě oceníte vylepšenou práci s ním. Každý má možnost ovládat všechny své schránky před jednu centrální, o dost by se měla zlepšit přehlednost schránek a také by vše mělo být o maličko rychlejší. Pokud máte více než jeden iPhone, je zde možnost nastavit si přístupová hesla a pohybovat se mezi svými přístroji jako správce sítě.

Bohužel si novinky neužijí všichni. Hlavně multitasking je velice náročný na výkon procesoru a paměti, proto bude nová verze systému dostupná jen pro přístroje novější, tzn. iPhone 3GS a nové iPody.

Zdroj: Gizmag.com

Novinka Apple představil iPhone OS 4.0 byla publikován 13. dubna 2010 v 05.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...