Ubisoft bude více podporovat ekologii

Tagy:  ubisoft, ekologie, papír, manuál, hra, prodej her, hry

Větší důraz na ekologii kladou v poslední době téměř všechny firmy, nějak zabývající se počítači a internetem. Životní prostředí se snaží udržovat i firma Ubisoft, známý to vývojář a distributor her.

Určitě znáte situaci, kdy si v obchodě koupíte „krabicovou“ hru, nebo nějaký jiný software a doma se na Vás po otevření krabice vysype tuna reklam, manuálů a popisků, to vše samozřejmě na papíře. S tím chce Ubisoft bojovat tím, že bude manuály a věci související se hrou, které by jinak byly napsány na papíře převádět do elektronické podoby a umisťovat na CD nebo DVD se hrou.

Ekologické tendence se ale netýkají jenom manuálů, Ubisoft chce používat pro plastové krabice ekologický plast, popřípadě recyklovaný papír. Ubisoft sice není jedinou firmou, která myšlenku o elektronických manuálech uvedla do praxe, ale snaží se podat celou věc více ekologicky. U jiných firem, které hry vyvíjejí nebo prodávají jde spíše o snahu ušetřit za tisk manuálů na papír.

První elektronické manuály by měly být přidávány na CD v těchto dnech.

Zdroj: Shacknews.com

Novinka Ubisoft bude více podporovat ekologii byla publikován 27. dubna 2010 v 23.30. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...