Spuštěn bezplatný Facebook pro mobilní telefony

Tagy:  facebook, sociální síť, cena, telefon, mobil, mobilní telefon, zdarma, facebook zdarma

Pokud jste fanoušci sociálních sítí, Facebooku především, jistě Vás potěší zpráva, že se Facebook rozhodl spustit své řešení pro mobilní telefony, které navíc může využívat každý naprosto bezplatně.

Zatím je tato verze k dispozici v pětačtyřiceti zemích, bohužel na Českou republiku se trochu pozapomnělo a zatím si zde bezplatný Facebook na telefonu nevyzkoušíte. On také není koneckonců tak úplně bezplatný, jediná zpoplatněná věc je zobrazování fotek, to se dá ale korigovat, protože se fotky nezobrazují bez kliknutí na příslušný odkaz.

Jinak je samozřejmě textová verze zcela zdarma, je však potřeba počítat s tím, že jde opravdu o tu nejchudší verzi, takže si na ní hry, kvízy ani podobné věci nevyzkoušíte. Možné je pouze číst statusy ostatních, komentovat je a popřípadě vkládat své vlastní.

Pro zobrazování mobilního Facebooku je nutné si ověřit, jestli daný operátor se sociální sítí spolupracuje, takže i když budete chtít psát ze země, kde je Facebook na mobilu bezplatný, nemusí to nutně znamenat, že se Vám tam podaří spustit.

Zdroj: Mybroadband.co.za

Novinka Spuštěn bezplatný Facebook pro mobilní telefony byla publikován 20. května 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...