truconneXion triumfuje se svým programem pro sledování zaměstnanců

Tagy:  sledování, zaměstnanci, krize, finanční krize, postih, praocovní morálka, pracovní činnost, práce, dohled, pozorování

I když dlouho strašící finanční krize konečně prakticky odezněla, vnesla do mnoha odvětví nové postupy a nápady, jak snížit náklady, popřípadě jak lépe odvádět zadávanou práci. Společnost truconneXion se svým řešením AuditPro obdržela ocenění Partner roku 2010.

Microsoft, který ocenění Partnera roku uděluje ho přiřkl truconneXionu v kategorii Software Asser Management. Cena Partner roku 2010 se tentokrát předávala ve Washingtonu. V této kategorii, která se vyhlašuje pro střední a východní Evropu dokázal AuditPro porazit několik desítek konkurentů.

Hlavním úkolem aplikace AuditPro je dělat „dohled“ nad zaměstnanci firmy, a kontrolovat, zda ve své pracovní době dělají opravdu to co mají. Nejde o žádný malý projekt, celkově ho využívá jen ve střední a východní Evropě přes 720 tisíc subjektů.

Podle průzkumů firem, které AuditPro používají můžou společnosti, které ho využívají uspořit okolo 30 % z rozpočtu věnovaného IT investicím. Největší přínos vidí uživatelé hlavně v tom, že dokázali odhalit kde jsou rezervy zaměstnanců a odhalit elementy, které je v práci mohou rušit. Zajímavé je, že většinou firmy sáhly po použití programů, které například umožňují zakázat přístup na internet nebo povolit vstup jen na některé stránky, o práci přišli jen ti, kteří se pracovní činnosti nevěnovali buďto skoro vůbec, nebo měli i jiné problémy.

Zdroj: Tisková zpráva

Novinka truconneXion triumfuje se svým programem pro sledování zaměstnanců byla publikován 30. června 2010 v 02.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...