Spuštěn server Amareta.cz - aukční síň s nemovitostmi

Tagy:  nemovitosti, aukce, dům, byt, pronájem, podnájem, nákup, prodej, obchod, realtiní kancelář, reality, pozemky, aukce

Pokud kupujete dům nebo byt na internetu jste povětšinou odkázáni na servery typu sreality.cz. Takové servery mají ovšem u nemovitostí zadanou pevnou cenu a v realitní kanceláři většinou nejsou ochotni smlouvat. Poněkud jiné nákupy ovšem nabízí nově spuštěná Amareta.cz.

Na serveru Amareta.cz lze vydražit všechny možné druhy bydlení. Nakupovat a prodávat lze byty, domy, ale i pronájmy nebo pozemky. Jednu z největších překážek bude muset Amareta.cz překonávat hned na začátku své existence. Jde o počáteční nedůvěru nakupujících a prodávajících. Přece jenom obchodování s domy je už trochu vážnější než prodej a nákup oblečení a jiných věcí na Aukru.

Bezpečnost je ošetřena velice přísnou registrací, kterou vyplňujete, jsou ověřeny vaše údaje a hned po schválení registrace můžete obchodovat. Doporučuje se přihazovat na nabídku až poté, co si ji osobně ověříte prohlídkou s prodejcem. Navíc má Amareta.cz zajímavý systém cen. Každý, kdo něco prodává si může nastavit minimální cenu, kterou je ochotný akceptovat. Tu však neznají kupující, takže se na konci sám prodejce může rozhodnout zda k transakci dojde, či nikoliv. Amareta.cz je otevřena jak realitním kancelářím, tak fyzickým osobám.

Amareta.cz funguje teprve pár dní, ale má už zaregistrovaných 500 účastníků.

Zdroj: Amareta.cz

Novinka Spuštěn server Amareta.cz - aukční síň s nemovitostmi byla publikován 30. července 2010 v 02.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...