Logitech představuje nový model bezdrátové klávesnice a myši

Tagy:  klávesnice, myš, logitech, bezdrát, bezdrátový přenos, baterie, souprava, hardware

Logitech představuje soupravu štíhlé bezdrátové klávesnice a myši

Výrobce počítačového příslušenství, firma Logitech uvádí na trh novou soupravu Logitech Wireless Combo MK520. V soupravě jsou dvě, pro provoz počítače nezbytné věci, totiž klávesnice a myš, oboje bezdrátové a se speciálním ergonomickým designem.

Logitech vsadil na co největší pohodlí pro uživatele, myš i klávesnice mají takovou velikost, na kterou je běžný uživatel zvyklý (některé bezdrátové klávesnice a myši jsou, zřejmě z očekávané potřeby častějšího přenášení menší). Klávesnice byla navržena tak, ab měly tlačítka správné „vydutí“ a co nejnižší profil. Technologie, kterou Logitech pro klávesnici použil se jmenuje Logitech Incurve keys. Klávesnice vydrží na baterii pracovat tři roky a samozřejmě ji nechybí multimediální tlačítka.

Klávesnice a myš

Klávesnice a myš

Myš je pak určena jak pravákům, tak levákům a použitím je určena především pro přenosné počítače. Myš má obě strany vybaveny gumovou vrstvou, která zabraňuje klouzání ruky po myši. Pro snímání polohy slouží laserové čidlo a baterie by měla vydržet rok používání.

Pro komunikaci s počítačem je určen přijímač Logitech Unifying, který obsluhuje obě zařízení současně, lze však k němu připojit všechny zařízení Logitech, které jsou s ním kompatibilní.

Souprava se bude u nás prodávat od konce srpna za 1 490 Kč.

Zdroj: Dataconsult.cz

Novinka Logitech představuje nový model bezdrátové klávesnice a myši byla publikován 17. srpna 2010 v 02.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...