Office 2010 v naší lokalizaci konečně v prodeji

Tagy:  kancelářský balík, office, microsoft office, verze, textové editory, editory, balík, kancelář, kancelářské programy

Fanoušci kancelářského balíku Microsoft Office se konečně dočkali. V obchodech po celé České republice se začal prodávat verze Microsoft Office 2010 v kompletní lokalizaci. Zatím jsou k dispozici verze pro domácnosti a pro malé podniky.

Nové Office 2010 přináší hned několik vylepšení oproti minulé verzi. Změnou prošlo uživatelské rozhraní, Microsoft rovněž sází hodně na integraci s různými webovými službami, namátkou můžeme jmenovat například SkyDrive, což je webové úložiště, do kterého lze prostřednictvím zabudované funkce ukládat soubory přímo z programu.

Office logo

Office logo

V obchodech můžete narazit na dvě verze balíku, buďto je prodáván v typické krabici, tedy v obalu s instalačním CD a návodem, nebo si můžete koupit kartu, na které je vyražen produktový klíč, rozdíl v obou verzích je především v tom, že jsou poskytovány různé produkty za různou cenu, každý si tak může vybrat právě to, co mu zrovna pasuje a nemusí nakupovat zbytečné části balíku, které nevyužije. Produktová karta slouží k stažení programů z webu a k zadání instalačního kódu.

Základní verzi, ve které je obsažen Word, Excel, PowerPoint a OneNote koupíte za 2 490 Kč. Verze, ke které je přidáván ještě Outlook vyjde na 5990 a je určena firmám.

Zdroj: Microsoft.com

Novinka Office 2010 v naší lokalizaci konečně v prodeji byla publikován 2. září 2010 v 01.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...