AVG Anti-virus v nové verzi 2011

Tagy:  avg, antivirus, antivir, antivirové řešení, vir, trojan, červ, pořádek, utilita, novinka, funkce

Společnost AVG vydala novou verzi svého antivirového nástroje AVG 2011. K dispozici je hned od začátku jak bezplatný produkt, sloužící k základní ochraně počítače a mailové pošty, tak i placené řešení, které ochranu znatelně posilují a hodí se především pro menší počítačové sítě.

V bezplatné verzi AVG Anti-Virus Free Edition 2011 se dočkáme hned několika novinek, jako první si můžeme představit funkci PC Analyzer, která se osvědčí především jako utilitka, která znatelně „uklidí“ váš počítač od všech zbytečných souborů, odkazů, starých souborů z ukládání, atd. Také dokáže pomoci s defragmentací pevného disku a vyznačuje se i tím, že dokáže hledat problémy v programových registrech. Problém je ovšem v tom, že ve Free verzi PC Analyzer zbytečné soubory a registry pouze najde, nedokáže je ovšem odstranit, na tuto funkci pak potřebujete některý z placených produktů. I tak ale může jít o důležité závaží na pomyslné misce vah, když se uživatel rozhoduje, jestli má cenu placenou verzi kupovat, nebo ne.

Jednu z nových funkcí ale v bezplatné verzi 100% funkční najdeme, jde o tzv. modul ochrany soukromí, který dokáže chránit uživatele před tím, aby mu někdo nemohl nakládat s jeho citlivými informacemi.

Kompletní seznam změn sice ještě k dispozici není, měl by se ovšem v brzké době objevit.

Zdroj: Free.avg.com

Novinka AVG Anti-virus v nové verzi 2011 byla publikován 29. září 2010 v 02.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...