Společnost 60beat představila gamepad pro iOS

Hraní na přenosných zařízeních stále vzkvétá otom není pochyb. Při vývoji her ale musí designéři řešit problémy týkající se ovládání. Dotykové displeje bohužel podporují jen virtuální páčky a občas nastanou problémy při hraní nějakých her. Proto se společnost 60beat se rozhodla zpříjemnit hraní na produktech od Applu a proto také vytvořili gamepad s kterým si bez problemů zahrajete takřka každou hru. Gamepad je stejný jako na pc či xbox, takže se jedná o standartní typ.

Pokud si pročtete pár fór, tak zjistíte, že tento ovladač nepodporuje příliš mnoho lidí. Tento unikátní gamepad podporuje iPad, iPhone a iPod Touch. Tento gamepad připojíte prostřednictvím standartního jacku jako sluchátka. Ovládání je standartní, tudíž dvě analogové páčky a deset tlačítek. A jak se gamepad nabíjí? Nabíjení probíha skrze jack.

V budoucnu by se tento Gamepad mohl rozšířit po celém světě, i když si nedokážu představit, že z batohu vytáhnu iPad 2 s gamepadem a začnu někde hrát Fifu12. Na zpříjemnění domácí pohody paráda. Ale jaké ohlasy bude mít gamepad ve společnosti?

Společnost 60beat představila gamepad pro iOS (http://www.swmag.cz)

Novinka Společnost 60beat představila gamepad pro iOS byla publikován 10. ledna 2012 v 08.30. Autorem novinky je Přemysl Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...