Razer dnes oficiálně představil herní tablet Project Fiona

O chystaném PC tabletu od Razeru už toho bylo poměrně dost na internetu napsáno. Dneškem společnost Razer představila i s teaser trailerem svou novinku Project Fiona. Project Fiona byl představený na CES. Project Fiona nabídne Windows 8, který bude mít nabídne hraní nejnovějších her současnosti.

Tablet by měl uživatelům umožnit hrát hry vesměs všude a kdykoliv. Podle dokumentace a názoru společnosti Razer se jedná o jediný tablet na trhu určený právě pro PC hráče. Po uvedení této novinky ale ještě není k dispozici hardwarová specifikace. Každopádně podle pár zdrojů by se mělo jednat o processor Intel Ivy Bridge Core i7. Tablet by měl bez sebemenších problem rozjet H.A.W.X. 2, Assassins Creed aj.

Obavy nastávají u ovládání her. Razer myslel na vše a Project Fiona má mít analogovou páčku a 4 tlačítka. Tablet obsahuje take multi-dotykový displej s akcelerometrem. Včera jsme Vás informovali v novince, že do světa byl vypuštěn Gamepad pro tablety. Uvidíme toto spojení někdy? Osobně se mi novinka líbí a stojí minimálně za vyzkoušení. Cena tabletu by neměla převýšit 20 000 Kč. Tabletu se dočkáme na konci letošního roku. Takže pokud někdo už předčasně plánuje dárky, tak tady jeden má.

Razer dnes oficiálně představil herní tablet Project Fiona (http://www.swmag.cz)

Novinka Razer dnes oficiálně představil herní tablet Project Fiona byla publikován 11. ledna 2012 v 18.45. Autorem novinky je Přemysl Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...