VLC pro Metro opět certifikováno – výsledek stále v nedohlednu

Windows 8 přineslo zcela nové rozhraní, které vyžaduje vlastní aplikace. Řada použitelných aplikací již existuje, některé základní úkony však Metro, či chcete-li Modern UI, stále nezvládá zcela korektně. Uživatelům může chybět například plnohodnotný přehrávač multimédií s širší škálou nástrojů. VLC získalo podporu díky příspěvkům na Kickstarteru, kde se vybralo bez mála 40 tisíc liber. Finance však byly vybrané již více než před rokem a stále není k dispozici volně dostupná funkční verze.

VLC pro Modern UI – zdroj Neowin

VLC pro Modern UI – zdroj Neowin

Pravda je, že vývojáři museli vyvíjet nové VLC pro Metro zcela od nuly, proto je délka vývoje pochopitelná. Současný stav je, že aplikace je téměř v konečném stádiu. Program prošel oficiální certifikací Microsoftu pro Windows Store a zbývá již udělat jen několik kosmetických úprav. Možná se brzy dočkáme finální verze. Datum, kdy se aplikace objeví ve finální verzi na Windows Store, je zatím neznámé.

Zdroj: Neowin

Novinka VLC pro Metro opět certifikováno – výsledek stále v nedohlednu byla publikován 25. února 2014 v 10.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...