Bude Microsoft Surface Pro konečně úspěšný? Ukáže další generace

Microsoft udělal při představení první generace tabletů Surface velký humbuk, který však kýženou popularitu nepřinesl. Rozšířenosti, jakou prožívá Apple se svými iPady, se netěšily ani pozdější generace Surface. V následujícím roce by se na trh měla dostat již 4. generace, která by jistou revoluci mohla přinést díky Windows 10.

Surface Pro 4 by měl přinést vedle finální verze Windows 10 také úsporné procesory Intel Core M. Spekuluje se také nad možnou nabídnou dvou úhlopříček, konkrétně 8“ a 14“. Očekávaná cena čtvrté generace Surface Pro 4 je v rozmezí 1000 až 2000 dolarů. Microsoft očekává nové spojení tabletu a počítače, respektive notebooku, které by si díky dvěma dostupným uhlopříčkám mohlo najít širokou základnu zákazníků. Jak si ale nový „laplet“, jak Surface Pro 4 označují některé zahraniční magazíny, povede, uvidíme nejdříve v druhé polovině roku 2015.

Zdroj: Realtytoday

Novinka Bude Microsoft Surface Pro konečně úspěšný? Ukáže další generace byla publikován 31. prosince 2014 v 18.00. Autorem novinky je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...