2010 CES Innovations - Logitech

Tagy:  logitech, ceny, hry, přístroje, gadget, CES, myš, hudba

V soutěži 2010 CES Innovations zaznamenala společnost Logitech velký úspěch, podařilo se jí totiž vyhrát sedm cen této soutěže.

Konkrétně šlo o kategorie Cena za počítačové periferie, kde vyhrála myš Logitech Anywhere Mouse MX, která disponuje technologií Logitech Darkfield Laser Tracking, která umožňuje práci s myší i na skle a velmi lesklém povrchu, další kategorií je Cena za příslušenství domácího kina, kde první místo obsadil ovladač Logitech Harmony 900 Remote. Hudební fanoušky může motivovat kategorie Cena za audio komponenty, tady zabodoval Logitech Squeezebox Radio, což je multifunkční hudební přehrávač.

Cenu za sluchátka vyhrál model Ultimate Ears 700 Noise-Isolating Earphones, který dokáže potlačit okolní hluk, navíc se na jeho vývoji podílelo několik profesionálních celosvětově známých hudebníků.

Kategorie Cena za příslušenství k počítačovým hrám má hned dva vítěze, Logitech Flight System G940 a Logitech Wireless Guitar Controller. V prvním případě jde o joystick se směrovými pedály, u druhého výherce je to simulátor kytary.

Zdroj: Tisková zpráva

Novinka 2010 CES Innovations - Logitech byla publikován 17. listopadu 2009 v 23.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...