Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje tým SWMag.cz

Sponzorované odkazy

Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje tým SWMag.cz

Blíží se konec roku 2013 a vánoční svátky právě vrcholí. Za celý rok se odehrálo mnoho věcí, udělili jsme několik zajímavých ocenění, získali jsme řadu nových zkušeností s nepřeberným množstvím počítačových i mobilních programů a v neposlední řadě uspořádali celkem tři soutěže. Nyní je čas poděkovat vám, našim čtenářům…

Ať už slavíte tradiční či nějakým způsobem netradiční Vánoce, věřím, že právě nyní prožíváte po uspěchaných adventních týdnech kýženou pohodu a užíváte si příjemné vánoční atmosféry. Z pohodových vánočních svátků se brzy přesuneme k Silvestru a poté k Novému roku, času různých předsevzetí a očekávání. Za celou redakci SWMag.cz bych vám, našim čtenářům, chtěl popřát krásné prožití svátků vánočních, mnoho radosti, štěstí a úspěchů v roce následujícím. Zároveň vám také děkuji za přízeň a věřím, že vám bude náš magazín přinášet řadu zajímavých informací v roce 2014.

Ondřej Dostál
šéfredaktor SWMag.cz

Článek Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje tým SWMag.cz byl publikován 24. prosince 2013 v 10.30 v rubrice Internet. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...