Zotac VR GO 2.0 - Herní počítač na cesty

Sponzorované odkazy

Zotac VR GO 2.0 - Herní počítač na cesty

Společnost Zotac ukázala velmi zajímavou novinku – herní počítač ukrytý v batohu. Novinka, nesoucí jméno Zotac VR GO 2.0, nachází uplatnění hlavně u fanoušků virtuální reality.

Představte si, že nasadíte batoh, brýle a následně se ocitnete ve virtuální realitě. Tento excelentní zážitek nabízí jen Zotec VR GO. Ačkoliv se může zdát být velmi složité vmísit všechny součástky do batohu, je to celkem logické. Hlavními taháky jsou baterie, která dopřeje uživatelům možnost hraní až po dobu dvou hodin a bezdrátové VR brýle.

Zotac VR GO 2.0Zotac VR GO 2.0

Kromě dobrých vlastnosti má zařízení samozřejmě i svá negativa. Jedním z nich je hmotnost 4,7 kg. Největší část tvoří chlazení a akumulátor s kapacitou 6000mAh, který dokáže tuto sestavu udržet delší dobu bez zásuvky. Součástí je také šesti jádrový Intel procesor pracující s frekvencí 2,4 GHz, operační paměť s 16 GB typu DDR4 a rychlou 240GB SSD jednotku, přičemž k dispozici je ještě jedna pozice pro další disk a výrobce také vsadil na kvalitu a zabudoval grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 1070, která má dostatek výkonu i pro náročnější tituly.

Článek Zotac VR GO 2.0 - Herní počítač na cesty byl publikován 21. listopadu 2018 v 17.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...