Samsung Galaxy A9 - Mobilní telefon s pěti fotoaparáty

Sponzorované odkazy

Samsung Galaxy A9 - Mobilní telefon s pěti fotoaparáty

O chytrém telefonu Samsung Galaxy A9 slyšelo mnoho z nás. Čím ale nejvíce zaujal, že jako první na světě se může pochlubit pěti fotoaparáty, z nichž čtyři jsou umístěny na zadní části a jeden v přední části mobilního telefonu.

Tento první typ s tolika fotoaparáty nabízí desítky obchodů a podle zbožových srovnávačů se cena pohybuje mezi 14 990 Kč – 15 999 Kč. Jak již bylo zmíněno, nejvíce zajímavou věcí na telefonu Galaxy A9 jsou čtyři zadní fotoaparáty, z nichž každý zvlášť slouží k něčemu jinému. Primární fotoaparát má rozlišení 24 megapixelů, který mnoha uživatelů bude využívat nejčastěji. Vedle toho je pak k dispozici objektiv s dvojnásobným optickým přiblížením.

První mobilní telefon s pěti fotoaparátyPrvní mobilní telefon s pěti fotoaparáty

Třetí fotoaparát je sice pak desetimegapixelový, ale může se pochlubit úhlem 120°, který je nejlepší volbou pro focení přírody a krajin. A co v sobě skrývá čtvrtý fotoaparát? Ten slouží k hrátkám s ostrostí. Jde totiž o jakýsi snímač ostrosti, který dosahuje až pětimegapixelového rozlišení.

Samsung Galaxy A9 sice zaujme svými fotoaparáty, ale může se pyšnit rozhodně i výkonem, který mu dává procesor Qualcomm Snapdragon 660 s 8 jádry při frekvenci 2,2 GHz. Zároveň uživatelé ocení také 6 GB operační paměti a 128 GB úložiště nebo výdrž baterie, která obsahuje 3800mAh, což je v dnešní době až skoro nadprůměrné.

Článek Samsung Galaxy A9 - Mobilní telefon s pěti fotoaparáty byl publikován 26. listopadu 2018 v 05.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...