VR headset od Valve spatřil světlo světa

Sponzorované odkazy

VR headset od Valve spatřil světlo světa

Valve je americká společnost zabývající se vývojem videoher a online distribucí se sídlem v Bellevue v americkém státě Washington. V roce 1996 ji založili bývalí zaměstnanci Microsoftu Gabe Newell a Mike Harrington, kteří ji o dva roky později proslavili celosvětově známou hrou Half-Life.

Zatímco se společnost snaží veškeré informace držet co nejvíce v tajnosti, serveru VG247 se podařilo získat fotografie těchto krásných kousků v testovací verzi.

První momentky ze zákulisíPrvní momentky ze zákulisí

Fotografie byly pořízeny již v létě a jelikož se na veřejnost dostaly až nyní, je jasné, že společnost Valve již finišuje práce na svých virtuálních brýlích a snaží se je dovést k dokonalosti.

Helma těchto brýlí je velmi podobná těm od HTC nebo Oculus. Elektronika je šikovně ukrytá v přední části a pohodlné pruhy jsou skvělou oporou pro držení hlavy. Čím se však liší od ostatních jsou 2 kamery v přední části pro lepší orientaci v prostoru a pevně zabudovaná sluchátka.

Divoké spekulace hovoří o tom, že právě užití tohoto vybavení by mohla být přizpůsobena dlouho očekávaná hra Half Life 3, za níž nestojí rovněž nikdo jiný než Valve. Necháme se překvapit.

Článek VR headset od Valve spatřil světlo světa byl publikován 27. listopadu 2018 v 05.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...