O iPad je velký zájem, zaznamenáno 160 tisíc objednávek

Tagy:  apple, ipad, varianty, multi-touch, novinka, prodej, obchod, objednávky

Má to být jeden z největších prodejních trháků v historii Applu. Kříženec mobilního telefonu iPhone a netbooku si podle odborníku povede v prodejnosti velice dobře, tomu, že odhady se zřejmě nemýlí nasvědčuje i obrovský počet předobjednávek, zatím má o iPad zájem asi 160 tisíc lidí, kteří většinou příliš nemeškali a svoje objednávky odeslali několik málo hodin po tom, co bylo oficiálně předobjednávání zpřístupněno.

iPad má mít operační systém iPhone OS, dotykový displej s rozlišením 1024×768. procesor s frekvencí 1 GHz a paměť 16, 32 nebo 64 GB. V prodeji bude i varianta s možností připojení k 3G internetu a k WiFi.

Předběžná cena je 499 až 829 dolarů, v závislosti na verzi a místu prodeje. Navíc je zde věc, která vás zřejmě nepotěší, pokud dojde k nějakému problému. iPad totiž nemá vyměnitelnou baterii, v případě poruchy se celý přístroj odešle Applu a uživatel dostane za 99 dolarů nový iPad.

Zdroj: Mashable.com

Novinka O iPad je velký zájem, zaznamenáno 160 tisíc objednávek byla publikován 23. března 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...