eBay je konečně kompletně česky

Tagy:  ebay, aukce, prodej, nákup. obchod, aukční server, aukční síň, výdělek

Rádi obchodujete s „bazarovými“ věcmi a Aukro.cz Vám nestačí? Je zde řešení v podobě eBay. Doposud zde byl ovšem problém, eBay nebylo dostatečně user-friendly, respektive mu chyběla čeština, což obrovské množství obchoduchtivých uživatelů odradilo od možnosti, do tajů největší aukční sítě na světě proniknout.

eBay.com je sice v našem jazyce k dispozici už od října, od té doby se ale překlad neustále vylepšoval, doplňoval a opravoval, až se dostal do dnešní finální varianty, která byla spuštěna před několika dny. Do češtiny je převedené úplně vše, ovládání účtu, celé rozhraní, nabídky, atd. Překlad vůbec není na špatné úrovni a jde vidět, že se s ním programátoři a překladatelé zdatně „poprali“. Čeština má určitě smysl, podle obchodního průzkumu vedení eBay stoupl zájem o zahraniční výrobky, evidovaný z Česka prakticky o 50 %.

Také stoupl počet registrovaných účtů, takřka o 60%. Největší výhodou využívání eBay je pro Čechy možnost sehnat i ty věci, které se v našich obchodech prakticky nevyskytují, jako různé speciální oděvní značky, atd.

Zdroj: eim.ebay.cz

Novinka eBay je konečně kompletně česky byla publikován 29. března 2010 v 23.45. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...