Kolik máte otevřených panelů?

Tagy:  firefox, internet explorer, prohlížeče, web, webové stránky, internet, podíl, trh

Funkce otevření stránky v panelech je u Firefoxu velice využívaná a zpřehledňuje a zrychluje práci s prohlížečem. Mozilla chtěla v rámci projektu Test Pilot přijít na to, jak jsou vlastně panely využívané a kolik průměrně je jich vůbec na jednom počítači spuštěno.

Každý uživatel Firefoxu má průměrně otevřených 6,6 panelu, průměr ale není příliš objektivní, hlavně díky těm, kteří mají z nějakého důvodu otevřených panelů moc. Rekordem v této oblasti byl člověk, který měl na svém počítači průměrně neustále otevřených skoro 616 panelů. Na místě je potom otázka, jak pohyb na stránkách stíhal a jaký vliv to mělo na rychlost připojení.

Polovina dotázaných nemá otevřené více jak tři panely, tři čtvrtiny lidí pak mají otevřených méně než 5,6 tabů. V rámci průzkumu se mluvilo i o podílech internetových prohlížečů. Mozilla má celosvětově skoro 30% podíl, nejlíp se jí vede v Evropě, jde o 39,2%. Nejmenší zastoupení má v Severní Americe, 26%.

Zdroj: Testpilot.mozi­llalabs.com

Novinka Kolik máte otevřených panelů? byla publikován 6. dubna 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...