Phil Andrews, osobnost LinuxExpa 2010

Tagy:  Linux, konference

Regionální ředitel společnosti Red Hat pro severní a východní Evropu, Phil Andrews, se ujme úvodní přednášky na konferenci LinuxExpo 2010, která se uskuteční v úterý 20. dubna v kongresovém centru U Hájků v Praze. Pan Andrews je zodpovědný za řízení marketingových a prodejních aktivity spojených s Red Hat Enterprise Linux operačním systémem, JBoss middlewarem, i dalšími softwarovými produkty a službami. Pro návštěvníky konference bude setkání s takto významnou osobností z oblasti OSS jistě zajímavým zážitkem. Phil Andrews získal své zkušenosti také během svého předchozího působení v managementu dalších IT společností.

Phil Andrews

Phil Andrews

Během své přednášky na LinuxExpu přiblíží návštěvníkům mechanismy fungování Open Source trhu a motivační faktory, které činí Open Source řešení optimální volbou pro své individuální i firemní uživatele, a to nejen díky své vysoké kvalitě. Zamyšlení nad zásadními otázkami přinese i z dlouhodobého hlediska.

Podrobné informace o konferenci včetně kompletního programu a registračního formuláře pro vstup zdarma naleznete na www.linuxexpo.cz, www.oscon.cz.

Novinka Phil Andrews, osobnost LinuxExpa 2010 byla publikován 8. dubna 2010 v 01.00. Autorem novinky je Karolina Štochlová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...