Sousede.cz - facebook pro "panelákový" lid?

Tagy:  sousede.cz, byt, nájemnící, panelák, domovník, . domovní schůze, facebook

Na velice oblíbeném Facebooku můžete komunikovat se svými kamarády, server Turistika.cz ale připravil projekt, který je určen speciálně pro nájemníky bytových domů. A ne jenom pro ně.

Web Sousede.cz můžeme vlastně přirovnávat k již zmíněnému Facebooku. Sousede.cz umožňují sdružování nájemníků domů, ale i starosty obcí, domovníků a dalších lidí, podílejících se na stavbě, úpravách nebo obývání společného domu. Pro komunikaci slouží celá řada nástrojů, kdokoliv může vkládat fotky, psát vzkazy na zeď nebo na forum, vkládat dokumenty, nebo třeba ankety.

Funguje i zakládání skupin, pokud tedy řešíte nějaký problém, třeba na úrovni města, můžete založit skupinu a přibrat k ní další společenství, které vás ve svých názorech bude podporovat. Největší výhodou je rychlost a jednoduché ovládání, se kterým se naučí zacházet prakticky každý.

Sousede.cz zatím nejsou nijak velkým hráčem na trhu, již teď je ale založeno několik skupin a počet celkových uživatelů se odhaduje na tisíce.

Zdroj: Sousede.cz

Novinka Sousede.cz - facebook pro "panelákový" lid? byla publikován 14. dubna 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...