Zpřístupněny betaverze Norton Internet Security a Norton AntiVirus 2011

Tagy:  symantec, bezpečnost, norton, norton 360, viry, trojany, trojský kůň, spyware, firewall, facebook

Symantec zpřístupnil ke stažení betaverze programů Norton Internet Security 2011 a Norton AntiVirus 2011. Navíc dostanou uživatelé dárky v podobě dvou nástrojů zdarma. Jedním je Norton for Facebook a druhým Norton Power Eraser. Tyto dvě utility bude možné stáhnout zcela zdarma.

Úplně nová je funkce System Insight 2.0, která zlepšuje zabezpečení a dokáže odhalit problém tehdy, když používané aplikace vykazují nějakou nesprávnou činnost v kombinaci se systémovými prostředky. Ve skutečnosti to znamená, že když nějaký program třeba odebírá více paměťové kapacity, než je pro něj obvyklé, System Insight uživatele upozorní.

Má se také podstatně zvýšit rychlost práce s programem a samozřejmě bude lepší i stabilita. Ještě jedné novinky se dočkají uživatelé, jde o Download Insight 2.0 a ochraňuje tím, že poskytuje hodnocení o bezpečnosti stahovaných a spuštěných programů. Do databáze Download Insight může přispívat kdokoliv, kdo využívá programu Norton Community Watch.

Symnatec.com

Novinka Zpřístupněny betaverze Norton Internet Security a Norton AntiVirus 2011 byla publikován 25. dubna 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...