Ztratil prototyp nového iPhonu v hospodě, Apple na něj ale nezanevřel

Tagy:  apple, iphone, prototyp, hospoda, představení, telefon, mobil, smartphone

Chodíte často do hospody? Možná někdy budete mít stejné štěstí, jako nálezce nového, zatím extrémně utajovaného prototypu nové verze mobilního telefonu iPhone od firmy Apple. Jeden ze zaměstnanců Apple, Gray Powell totiž vyrazil na tah, ale telefon zapomněl v jednom z barů v San Franciscu. I když udělal opravdu velikou chybu, nadále pracuje na stejné pozici jako doposud.

Totožnost nálezce je neznámá, ale určitě nelituje toho, že o nálezu informoval server Gizmodo.com, který ho odkoupil za pět tisíc dolarů, což je zhruba 100 000 Kč. Zatím se podařilo zjistit, že telefon má dvě kamery, jak ze zadní tak i z přední strany, jedna z kamer má navíc blesk. Telefon má trošičku jiný design než dosavadní iPhone, jde ale spíše o detaily, jinak je to „čistokrevný“ následovník velice oblíbeného smartphonu.

Mezi další rozdíly od „staré“ verze patří třeba o něco výkonnější baterie, instalace slotu pro Micro-SIM karty a zmiňované drobné designové rozdíly. Bohužel pro Gizmodo, Apple stačil telefon zablokovat, takže nejde spustit, tým redaktorů ho však rozebral takřka do posledního šroubku a udělal několik fotek a videí, které jsou k vidění na stránkách Gizmodo.com

Zdroj: Gizmodo.com

Novinka Ztratil prototyp nového iPhonu v hospodě, Apple na něj ale nezanevřel byla publikován 21. dubna 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...