Nový vzhled přehrávače YouTube.com

Tagy:  youtube, google, přehrávání, design, video, sdílení videa, server youtube

Dovolil bych si říct, že prakticky neexistuje člověk, který by uměl trochu s počítačem a zároveň neznal server pro sdílení videa YouTube.com. Nyní se ale výrazně změnil vzhled přehrávače videa.

Funkční tlačítka jsou stále stejná a mají pozici, kterou znáte z minulé verze. Funguje však aktivování ovládacích prvků. Pokud koukáte na video, a myš je v klidu a mimo video, ovládací prvky zašednou, takže vás zbytečně neruší od sledování. Jakmile ale najedete myší na video, okamžitě se vše přepne do původní kontrastní kombinace.

Má se za to, že by se design mohl ještě v blízké době trošičku upravit. Nový vzhled přehrávače však nijak neovlivnil základní vzhled YouTube a nijak není změněno ani rozmístění jiných ovládacích tlačítek na stránce. Od poslední velké změny, kdy došlo právě k mírnému „popřehazování“ ovládacích prvků je toto první větší změna.

Nový přehrávač ale není dostupný u všech videí, i když u valné většiny už ano. Mezi videa, která ho nemají patří například reklamy.

Zdroj: Youtube.com

Novinka Nový vzhled přehrávače YouTube.com byla publikován 30. dubna 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...