MSI připravuje svůj vlastní tablet

Tagy:  MSI, tablet, internet, ipad, apple, počítač, windows, android

Mánie spojená s uvedením iPadu od firmy Apple zřejmě postihla i jiné firmy. Jako jedna z prvních, která avizovala spuštění podobného přístroje jako je iPad je MSI, jméno přístroje je zatím neznámé, ale jsou už alespoň přibližně jasné jeho detailnější specifika.

Tablet od MSI by měl být prodáván ve dvou variantách rozměru. První varianta má dostat úhlopříčku o velikosti 8,9", druhá, o něco větší se má pyšnit velikostí 10". Rovněž budou dvě varianty operačního systému. MSI zatím slíbila jednu verzi s operačním systémem Android a druhá by měla dostat standardní Windows. Očekává se, že typ s menší úhlopříčkou dostane Android a ten větší bude s Windows.

Pravděpodobně by měla Windows verze dostat procesor Intel Atom, který je pro použití v netboocích a tabletech přímo ideální. Jako druhý procesor je vybrán zatím nepříliš známý Tegra Nvidia 2 SoC. MSI slibuje, že cena bude o dosti nižší než u průkopníka iPadu, ale vzhledem k tomu, že přístroj bude uvedený na trh až v třetím čtvrtletí tohoto roku se o detailních informacích můžeme pouze dohadovat.

Zdroj: Fudzilla.com

Novinka MSI připravuje svůj vlastní tablet byla publikován 1. května 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...