Druhá betaverze Thunderbirdu je ke stažení

Tagy:  mozilla, firefox, thunderbird, email, klient, outlook, betaverze, elektronická pošta, e-mail

Mozilla uvolnila ke stažení druhou beta verzi oblíbeného e-mailového klienta, Thunderbird. Jde o betaverzi k verzi 3.1. Připravované verze s číslem 3.1 má být více user-friendly, tedy měla by být implantována podpora pro uživatelské vzhledy, vývojáři také slibují, že nová verze bude mít o něco menší hardwarové nároky, respektive bude lépe hospodařit s paměťovými zdroji počítače.

Samotná betaverze pak opravuje 134 chyb, které byly z části hlášeny samotnými uživateli a z části na ně přišli vývojáři. Jde sice víceméně o drobnosti, ale například problém s měním sloupců ve složkách byl pro některé uživatele hodně citelný. Druhým větším problémem byl náhled při tisku e-mailů, který by měl být již teď v naprostém pořádku.

Thunderbird

Thunderbird

Nesmíme zapomenout ani na mírně vylepšenou stabilitu. Mírně byl změněn i vzhled uživatelského rozhraní. Dokumentaci k nové betaverzi klienta najdete na stránkách Mozillamessagin­g.com, detailní seznam odhalených problémů je k dispozici na bugs.mozilla.org

Zdroj: Mozillamessagin­g.com

Novinka Druhá betaverze Thunderbirdu je ke stažení byla publikován 7. května 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...