IrfanView 4.27 přináší nová funkce

Tagy:  irfan view, obrázky, prohlížeč obrázků, nové verze, verze, irfanview

Pokud máte zálibu v alternativních programech k programům obsaženým v systému budete touto zprávou pravděpodobně velice potěšeni. Oblíbený prohlížeč obrázků IrfanView totiž ve zbrusu nové verzi 4.27 obsahuje mnoho nových funkcí a jistých změn se dočkala i stabilita aplikace.

Jednou z nejviditelnějších novinek, které prohlížeč dostává je kompletně přepracovaný dialog při ukládání obrázků s příponou JPG. Stabilita se dotkla především tvorby PDF dokumentů, respektive byly zaznamenávány případy, kdy při tvorbě vícestránkových PDF souborů docházelo k pádům celého prohlížeče.

Samozřejmě se dočkáme i některých nových klávesových zkratek, například pro ovládání stupňů šedi u obrázků, lépe se vám bude pracovat i s tzv. picture capturem, což je nástroj pro zachycování obrazovky. Mírně bylo upraveno uživatelské rozhraní programu, některých, spíše kosmetických změn se dočkala verze pro operační systém Linux.

Kompletní seznam změn ve verzi 4.27 programu IrfanView najdete na Softexia.com

Zdroj: Softexia.com

Novinka IrfanView 4.27 přináší nová funkce byla publikován 13. května 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...