Facebook zažívá malou občanskou válku, Pražáci/Moraváci

Tagy:  facebook, sociální síť, trapnost, skupina, uživatel

Spíše úsměvné je v poslední době zakládání skupin na Facebooku. Všechno odstartovala skupina s názvem Nás v Praze nějaký povodně na Moravě nezajímaj :D :D :D. Během dvou dnů se do skupiny přihlásilo necelých 1000 lidí, kteří z drtivé většiny odkazují autora skupiny do patřičných věcí.

Těžko říct, co vedlo někoho k založení této silně neetické skupiny, zřejmě snaha o ironii, která však poněkud trapně nevyšla. Autor skupiny se bojácně po zhruba hodině od založení smazal z administrátorů a skupinu nechal „svému osudu“.

Facebook

Facebook

Na druhou stranu je však třeba podotknout, že i když je založená skupina odsuzována takřka všemi, na její zdi se to hemží často velice vulgárními příspěvky. Navíc bylo „na oplátku“ založeno dalších několik skupin, můžeme jmenovat například Nejtrapnější skupina na FB? Nás v Praze nějaký povodně na Moravě nezajímaj., nebo Debile Pražský.Co kurva kecáš,že je problém Moravy,že je pod vodou.Utop se.

Skupina, kterou vše započalo byla již mnoha uživateli navržena na zrušení a očekává se její brzký konec.

Zdroj: Facebook.com

Novinka Facebook zažívá malou občanskou válku, Pražáci/Moraváci byla publikován 15. května 2010 v 00.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...