Webdesigneri.cz jsou inovovaní a přinášejí nové funkce

Tagy:  webdesign, navrhování, internetové stránky, webovky, internet, práce

Hledáte webdesignéra a nemůže se rozhodnout? S tím Vám mohou pomoci stránky Webdesigneri.cz. Ty sice fungují už nějakou dobu, stále si ale získávají větší renomé a hledá na nich více a více lidí. Webdesigneri.cz jsou stránkou, na které lze najít všemožné lidi, kteří se orientují v problému navrhování internetových stránek, popřípadě se přímo živí poskytováním služeb v tomto oboru.

Doposud bylo v katalogu na stránkách zaregistrováno okolo šesti set firem a jednotlivců, nové stránky vše zpřehlednily rozdělením do kategorií, kterých je 33. Vyhledávající si tak může lépe roztřídit služby, které právě on potřebuje.

Webdesigneri.cz

Webdesigneri.cz

Velice důležitou novou funkcí je udělování hodnocení, tedy tzv. ratingu. Ten může informovat případné vyhledávající o tom, která firma je v daném oboru nejlepší a nejsolidnější. Stránky dostaly novou příjemnou červeno-šedo-bílou barvu, vývojáři s vyhráli i s detaily.

Webdesigneri.cz fungují již pět let, zatím je registrováno, jak už bylo zmiňováno výše si 600 záznamů.

Zdroj: Webdesigneri.cz

Novinka Webdesigneri.cz jsou inovovaní a přinášejí nové funkce byla publikován 27. května 2010 v 04.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...