PDFCreator postoupil do finální verze 1.0

Tagy:  pdfcreator, pdf creator, tvorba pdf, nová verze, pdf prohlížeče

Potřebovali jste někdy nějaký dokument přenést do podoby PDF? Existují na to speciální programy, jedním z nich je PDFCreator, jehož vývojáři právě dokončili finální verzi 1.0. Jako „bonbónek“ dostali uživatelé verzi 0.9.9, která dala jemně odtušit co nás vlastně ve finále čeká.

Verze 1.0 přináší hlavně mnohem více možností pro průměrného uživatele, který chce hlavně rozumnou velikost dokumentu spojenou s co nejlepší kvalitou. V PDFCreatoru jde nyní nastavovat DPI, můžete si pohrát i s nastavením barevné tiskárny, obrázky mají svůj vlastní komprimační nástroj, který dokáže pracovat i s různými odstíny šedé.

Zcela nová verze je rozhraní Ghostscript 8.71, zlepšena byla stabilita programu, který měl někdy tendenci „padat“ popřípadě se při některých příkazech zasekával a pracoval velice pomalu. Jediné co je nové verzi vytýkáno je instalátor, respektive položka, kterou může běžný uživatel relativně velice jednoduše přehlédnout. Jde o instalátor toolbaru, který sice nemusíme instalovat, jako předvolba je tam ale označená jeho instalace. Problém je v tom, že se ho dá jen velice těžko zbavit.

Zdroj: Sourceforge.net

Novinka PDFCreator postoupil do finální verze 1.0 byla publikován 4. června 2010 v 08.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...