Hacker ukázal na problém s ovzduším v Ružomberku tím, že napadl městské www stránky

Tagy:  slovensko, ružomberok, hacker, stránky, napadení, ovzduší, ekologie, smrad

Špatné ovzduší netrápí jen obyvatele České republiky ale i dalších států. Na Slovensku je městem, kde má být ovzduší špatné například Ružomberok, na což se snaží upozornit hackeři, kteří včera večer napadly městské internetové stránky.

Na stránce Ruzomberok.sk se včera večer, zhruba od devíti do půl jedenácté večer nacházel úsměvný obsah. Stránce vévodil nadpis „Medzinárodné mesto smradu“, pod nadpisem byl obrázek holčičky, která si zacpává nos. Hacker doporučil návštěvníkům stránky aby volili „Paliho Kapurkovú“, což je politická strana, která nově vznikla. Sama sebe považuje za recesi, kandidátem za ni je Pali Vasso, strojvůdce.

Na konci je text „M3L1SK0 zdravi admina, ktorý vie pič* o živote a bezpečnosti.“ Stránky města jsou aktuálně (a zřejmě ještě nějakou dobu budou) mimo provoz, pracují na nich totiž bezpečnostní experti, kteří se snaží zjistit jak a kým vlastně byla stránka napadena.

Na Slovensku se čas od času útoky hackerů na různé stránky objeví, především pak jde o stránky politiků, popřípadě politických stran.

Novinka Hacker ukázal na problém s ovzduším v Ružomberku tím, že napadl městské www stránky byla publikován 12. června 2010 v 14.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...