Vuvuzelu si oblíbili i počítačoví nadšenci, vznikla její simulace pro iPhone

Tagy:  vuvuzele, apple, stahování, fotbal, mistrovství světa, sport

Právě probíhající mistrovství světa ve fotbale má kromě obrovského zájmu o sportovní servery a o servery sázkové ještě jeden prim. Mnozí ho považují za jedno z nejhlučnějších mistrovství za celou historii.

Zvuky mají na svědomí nástroje Vuvuzela. Fanoušci, ale i hráči si ale stěžují, že díky hudebním nástrojům místních občanů se na hřišti velice těžko orientují, nemohou se mezi sebou pořádně domluvit a musejí nahlas řvát. Některé hráče však neodradí ani nadávky, začali mezi sebou totiž používat velice jednoduchou znakovou řeč. Vuvuzela 2010, jak se celá aplikace jmenuje, je ke stažení na iTunes.

Hra je v podstatě simulátorem zvuku Vuvuzely Funguje to jednoduše: Na displeji je zobrazen nástroj, na který fungujete dle platných zákonů všechno tak jak má., Kdokoliv tak může dostat „cizí“ oblečení. Každá animace má totiž svůj vlastní dres, který si můžete vybrat. Podle oficiálních pokynů si pak uživatel jenom vychutnává (nebo s odporem poslouchá) zvuk, který se nese z jeho auta, nebo notebooku.

Vuvuzela 2010 nese navíc rekord ve stahování za poslední dny.

Zdroj: iTunes.apple.com

Novinka Vuvuzelu si oblíbili i počítačoví nadšenci, vznikla její simulace pro iPhone byla publikován 17. června 2010 v 12.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...