Toshiba se vrhá cestou 3D, představuje notebook Satellite A665

Tagy:  toshiba, notebook, 3D, grafika, 3D filmy, blu-ray, Satellite, notebooky

Společnost Toshiba chce vytěžit maximum z potenciálu 3D technologií. Někteří jiní výrobci sice už 3D notebooky představili, pro Toshibu jde ale o první „vlaštovku“. Notebook Satellite A665 je určen především hráčům, tedy hráčům počítačových her a divákům 3D filmů. Displej má rozměr 15,6" a je LED podsvícen.

A665 bude nabízen ve dvou variantách, první má plnou podporu 3D technologií, druhá varianta je potom „obyčejným“ notebookem. Grafika je založena na technologii NVIDIA® 3D Vision, k notebooku dostanete speciální brýle a širokopásmový USB vysílač, který se stará o přenos a kvalitu obrazu. Pro dosažení co nejlepších výsledků sáhli technici k procesoru grafické karty NVIDIA 3D a TruBrite HD 3D. Kromě grafiky se očekává vysoká kvalita výstupového zvuku, o ozvučení se starají reproduktory Harman Kardon.

Satellite A665

Satellite A665

Satellite A665 dostane procesor Intel Core i7, operační paměť může mít kapacitu až 8 GB, na pevný disk dostanete až 750 GB dat. Pro přehrávání 3D filmů je samozřejmě nutná Blu-ray mechanika, v obyčejné verzi dostanete standardní DVD mechaniku.

Satellite A665 se začne prodávat přibližně v polovině tohoto roku, 3D verze se ale na pultech českých obchodů zatím neobjeví.

Zdroj: Tisková zpráva

Novinka Toshiba se vrhá cestou 3D, představuje notebook Satellite A665 byla publikován 9. června 2010 v 23.45. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...