Sevice Pack pro Windows 7 se chystá, je přístupná betaverze

Tagy:  windows, windows 7, operační systém, windows vista, microsoft, service pack

Microsoft si pospíšil a uvolnil první beta verzi nového Service Packu pro operační systém Windows 7. Oficiálně by měl být Service pack s pořadovým číslem jedna vydán někdy na konci července.

Tato betaverze je zatím nabízena pouze externím testerům, kteří na ni mohou najít ještě další chyby a nedodělky. Hlavním úkolem service packu je přinést uživateli kompletní seznam oprav, hlavně těch, které mají podstatný vliv na funkci či bezpečnost systému v jedné várce, tedy kompletní opravy v jednom souboru. V novém Service packu tak člověk najde všechny aktualizace, které pro Windows 7 vyšly prostřednictvím služby Windows Update.

Kromě Windows 7 se Microsoft rozhodl vydat opravu i pro operační systém Windows Server 2008 R2. Oprava však, kromě obvyklých bezpečnostních záplat obsahuje i některé nové funkce, mezi ty nejdůležitější patří například virtualizace, lepší práce s pamětí počítače, k výčtu nových technologií patří i RemoteFX, což je pro Server 2008 novinka, která má za úkol zlepšit a optimalizovat využití grafiky.

Zdroj: NeoWin.net

Novinka Sevice Pack pro Windows 7 se chystá, je přístupná betaverze byla publikován 17. června 2010 v 08.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...