Total Commander ve verzi 7.55 ke stažení

Tagy:  total commander, total cmd, cmd, souborový manažer, manažer, verze, nová verze

Používáte často souborové manažery? Pak jistě nemůžete neznat velice oblíbený Total Commander. 7.55 je pokračovatel verze 7.50a, od ní se však liší logicky několika novinkami, které mají vliv na funkčnost programu a přinášejí pro uživatele více možností a voleb.

Mezi nejužitečnější novou funkci patří vylepšená práce s pluginy souborových systémů, které mohou nově svoji práci s přesouváním souborů posunout na pozadí. Stejně tak je to s archivy TAR a RAR, které mají rovněž nyní funkci vypnout se do pozadí a pracovat tam, například při rozbalování nebo vytváření archivů. Vše ale záleží na tom, jestli vývojáři budou ochotní vyvinout nové, nebo alespoň upravené pluginy.

Důležitá je také rychlost. Pokud přenášíme soubory přes USB kabel mezi dvěma počítači, můžeme využít funkce kabelu Easy Transfer, která je rychlejší než standardní přenášení souborů přes Ethernet port. Easy Transfer se dá koupit přibližně za 250 korun.

Novou verzi Total Commander lze stáhnout na webu vývojáře „Ghisler.com“www­.ghisler.com/dow­nload.htm

Zdroj: Ghisler.com

Novinka Total Commander ve verzi 7.55 ke stažení byla publikován 19. června 2010 v 23.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...