Apple poodhalil tajemství iPhone 4

Tagy:  apple, iphone, iphone 3GS, iphone 3G, telefon, mobilní telefon, smartphone

Apple zaznamenal s prodejností smartphonu iPhone obrovský úspěch, iPhone se stal v podstatě ikonou všech smartphonů. Nejnovější model, který byl představen, tedy iPhone 3GS se však brzy dočká následníka.

Nejnovější aktualita mluví o kapacitě operační paměti. iPhone 4 ji bude mít zřejmě dvojnásobnou, oproti vycházejícímu modeli 3GS. Znamenalo by to, že by měl iPhone 4 operační paměť 512 MB. Paměť smartphonů se tak neustále zvyšuje, zatímco počáteční modely iPhone a iPhone 3G dostaly 128 MB RAM, iPhone 3GS měl už 256 MB. Hodně se mluví o dotykovém displeji, ten možná dostane LED podsvícení, jako nejpravděpodobnější rozlišení se jeví 960×640.

Rovněž o procesoru se vedou vášnivé dohady, předpokládá se, že iPhone 4 bude mít procesor s frekvencí okolo 1 GHz. Největšími konkurenty budou pro nový telefon by mohly být produkty Nexus One nebo HTC EVO 4G. O ceně, stejně tak o oficiálním datu představení není ještě vůbec rozhodnuto.

Zdroj: Macrumors.com

Novinka Apple poodhalil tajemství iPhone 4 byla publikován 21. června 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...