Flock nově verzi 2.6, vychází z nového jádra Firefoxu

Tagy:  flock, prohlížeč, sociální síť, firefox, mozilla, verze, nová verze, statusy, chyby, problémy

Flock je webový prohlížeč, založený na jádře prohlížeče Mozilla Firefox, který je specializován hlavně na práci se sociálními sítěmi. Tým vývojářů oznámil uvedení nové verze 2.6 ke stažení. Největší novinkou je úplně nové jádro, respektive je „vypůjčené“ ze zmiňované Mozilly. Konkrétně jde o verzi 3.0.19.

Společně s novým jádrem byla opravena i jedna chyba, jde o potíže s přihlášením na webu Delicious. Bohužel Flock nadále trpí obrovským množstvím problémů, nové jádro a oprava jediné chyby jsou tak vším, co verze 2.6 nabízí. Ze zjištěných a ohlášených problémů můžeme vybrat například nepříliš stabilní chod, časté chyby při zobrazování obsahu sociálních sítí (chybějící statusy lidí, nezobrazování fotek, popřípadě úplně chybějící některé funkce).

Flock si také často nerozumí s pluginy Firefoxu, občas jsou hlášeny i problémy s přehrávačem Flash Player. Nicméně díky nové verzi o něco stoupla rychlost a zvýšila se i bezpečnost prohlížeče.

Kompletní přehled nahlášených problémů a údaje o nové verzi najdete na stránkách Flock.com

Zdroj:Flock.com

Novinka Flock nově verzi 2.6, vychází z nového jádra Firefoxu byla publikován 22. června 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...