Nová služba WBI analytics - ochrání přes pirátským softwarem

Tagy:  bezpečnost, nelegální program, policie, software, pirátství, programy proti pirátství, bezpečnostní řešení

Jestliže máte, třeba i menší firmičku a chcete mít jistotu, že vaše počítače jsou plně v pořádku a vše co na nich běží je legální, můžete využít nových služeb WBI Analytics. Obrovskou výhodou nové služby je to, že je naprosto zdarma.

Za vývojem WBI Analytics stojí společnost WBI Systems, zatím je celá služba hodnocena jak tuzemskými, tak zahraničními servery velice dobře. WBI Analytics ale zdaleka neplní jen roli pasivního programu, dokážete přes něj i vést evidenci, licencovat nebo jinak spravovat nainstalované programy. To je velice důležité, v případě, že se při kontrolách policií objeví nějaké problémy, například v podobě nelegálního softwaru, obvykle může firma očekávat vážné problémy. Řešení WBI Analytics může používat každá společnost, bez ohledu na svoji velikost, ať jde o malou firmičku s několika počítači, až po velké nadnárodní společnosti.

WBI Analytics

WBI Analytics

Velikou výhodou je, že celá služba je zdarma, navíc se dá pod jedním založeným účtem ovládat více evidencí současně – WBI Analytics se tak může stát vhodným pomocníkem například pro správce sítí.

Zdroj: Analytics.wbi.cz

Novinka Nová služba WBI analytics - ochrání přes pirátským softwarem byla publikován 29. června 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...