Kingston bude spolupracovat se společností BlockMaster, navíc se stal největší prodejcem DRAM pamětí z minulý rok

Tagy:  kingston, paměti, dram, prodej, blockmaster, bezpečnost, usb disk, výdělek, zisk, průzkum

Hned dva důvody ke štěstí má vedení společnosti Kingston, která vyrábí především paměťový média. Kingston totiž uzavřel smlouvu o partnerství a výměně technologií s BlockMaster, což je firma, která se zabývá Společnost Kingston Digital uzavřela partnerskou smlouvu se společností BlockMaster což je firma, která se zabývá vývojem a prodejem zabezpečení pro paměti a jiný hardware.

Kingston tak měl vyslyšet volání svých zákazníků, kteří žádali lepší ochranu USB disků. Kingston měl mezi několik návrhů, s kým „jít do spolku“ BlockMaster se nakonec ukázal jako nejlepší varianta. BlockMaster vyvíjí především software SafeConsole, což je aplikace, která pomáhá vést a udržovat správu USB disků, například lze díky ní měnit hesla nebo zavádět autorizační postupy. Pro Kingston to znamená vylepšení svého programu DataTraveler Vault.

Logo společnosti Kingston

Logo společnosti Kingston

Druhou velice kladnou zprávou je výsledek průzkumu trhu společnosti iSuppli. Průzkum se věnoval výlučně výrobcům, DRAM pamětí. Kingston na nich dokázal vydělat 2,85 miliard dolarů, čímž si zajistil prakticky polovinu trhu s moduly. Celkové tržby se pak pohybují za hranicí čtyř miliard dolarů. Na druhém místě v průzkumu skončila firma A-Data a na třetím Ramaxel.

Zdroj: Tiskové zprávy

Novinka Kingston bude spolupracovat se společností BlockMaster, navíc se stal největší prodejcem DRAM pamětí z minulý rok byla publikován 4. června 2010 v 04.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...