iPhone 4 v prodejnosti boduje, zatím se ho prodalo 1,7 milionů

Tagy:  iphone, apple, závada, wifi, smartphone, mobil, mobilní telefon, porucha, anténa

Nový iPhone 4 jde v obchodech velice dobře na odbyt, prozatím se ho prodalo 1,7 milionů kusů, čísla ale velice rychle rostou a nyní už by mohla být pokořena hranice dvou milionů prodaných přístrojů.

Navíc se zatím neprodává iPhone 4 všude, prozatím je v prodeji pouze v pěti zemích, což je dost málo. Pokud jste příliš nedočkaví, můžete využít nejblíže Německého prodejce a iPhone 4 si objednat přes některý z tamějších eshopů, bohužel bez naší jazykové lokalizace. Kromě Německa jede prodej naplno i v Japonsku, Francii, Velké Británii, a v USA. V červenci však mají přijít další země, celkově by jich mělo být osmnáct, na Českou republiku by se mělo dostat v srpnu nebo v září.

Vzhledem k tomu, že se prodalo už tolik telefonů, začínají se objevovat i první vady, o jedné z nich jsme Vás už informovali. Jde o spojení antén, které při držení telefonu v levé ruce způsobuje potíž v kontaktech uvnitř telefonu. Při používání to znamená především snížení intenzity přijímaného, popřípadě vysílaného signálu. Závada se projevuje jen při držení v levé ruce, tedy tlaku na levý spodní roh telefonu, což však znamená problém pro leváky, pro které je takové držení nejméně obtížné. Jak chce Apple situaci řešit není jasné, Steve Jobs prozatím doporučil držet iPhone na jiném místě.

Zdroj: Apple.com

Novinka iPhone 4 v prodejnosti boduje, zatím se ho prodalo 1,7 milionů byla publikován 2. července 2010 v 22.45. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...