Google Chrome 5.0.375.99 opravuje chyby, uživatelé kteří je nalezli dostanou zaplaceno

Tagy:  google, chrome, prohlížeč, odměna, bezpečnost, uživatel, podpora, chyby

Google našel velice výhodný způsob, jak hledat chyby ve svém prohlížeči Chrome. Tak jako ostatní prohlížeče má i Chrome svoje nedodělky, ty nejzávažnější, které mohou ohrozit bezpečnost počítače se snaží vývojáři najít co nejdříve a co nejdříve je samozřejmě i napravit.

Google tak vyhlásil jakousi soutěž, ve které přislíbil finanční odměny těm, kteří najdou co nejdříve bezpečností chyby, které mají statut vysoce nebezpečné. Přislíbena byla finanční částka v hodnotě dvou a půl tisíc dolarů, v přepočtu 51 000 Kč. Netrvalo dlouho a skutečně se přihlásili hned čtyři vnímaví uživatelé, kteří zaslali své poznatky. Google následně hlášení prověřil a ty, které shledal jako oprávněné odměnil honorářem.

Radost tak mají čtyři lidé, každý dostane odměnu v hodnotě 13 000 Kč. Pro Google to není první takový kladný výsledek spolupráce se svými uživateli, již dříve byly vyhlašovány stejné akce, v poslední době se jejich četnost dokonce zvyšuje, což potvrzuje jejich účinnost.

Všechny nahlášené chyby a ještě několik málo dalších jsou opraveny v nové aktualizaci 5.0.375.99. Chyby byly odhaleny například při vykreslování CSS šablon nebo při algoritmech.

Zdroj: Googlechromere­leases.blogspot­.com

Novinka Google Chrome 5.0.375.99 opravuje chyby, uživatelé kteří je nalezli dostanou zaplaceno byla publikován 5. července 2010 v 06.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...