Dva nové modely sluchátek od Logitechu, honosí se čistým zvukem

Tagy:  sluchátka, hudba, film, mutlimédia, hardware, zvuk, repro, headset

K pořádnému počítači patří pořádné sluchátka, to není potřeba zdůrazňovat vášnivým posluchačům hudby, divákům filmů ani počítačovým hráčům. Sluchátka, a hned dva modely pro náročnější uživatele představuje Logitech.

Logitech USB Headset H530 a Laptop Headset H555 se honosí hlavně tím, že je v nich použita technologie super wideband audio, což ve výsledku znamená extrémně čistý zvuk, neboť jsou slyšitelné všechny dostupné kmitočty. Kvalita zvuku je důležitá hlavně v případech, kdy je zdroj zvuku v horším prostředí, sluchátka jsou tak určena především pro náročné uživatele programů pro internetové telefonování. Navíc se model Headset H555 dá velice jednoduše složit, je určen na cesty a je k němu dodáván obal, který chrání sluchátka před prachem a nárazy.

Model H530 je specifický tím, že má USB konektor, což se hodí především při poslechu hudby a sledování filmů. Navíc mají laserové ovladače, takže se jen velice těžko stane, že by Vám ovládací prvek vypověděl službu, tak, jako se to občas stává u levnějších sluchátek. Oba představené modely mají mikrofon, který je odstíněn proti šumu.

Model Headset H555 se bude prodávat od konce tohoto měsíce za 1 390 Kč, jeho menší „bratříček“ je o dvě stě korun levnější.

Zdroj: Tisková zpráva

Novinka Dva nové modely sluchátek od Logitechu, honosí se čistým zvukem byla publikován 8. července 2010 v 07.00. Autorem novinky je Pavel Dobeš. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...